• back-bg1
  • slider1

Är du vår nästa medarbetare?

Vi växer hela tiden och har inga planer på att sluta. Vi söker regelbundet nya medarbetare och lärlingar. Här på Kompaniet är vi glada, omtänksamma och kunniga. Vi bygger vår verksamhet på lagkänsla, driv, nyfikenhet, eget ansvar och en stor dos skaparglädje. Det har tagit oss genom vidderna av Jönköping och hela det småländska höglandet. Vi har nu återkommande kunder inom alla våra segment; entreprenad, byggservice och försäkringsskador.

 
Vill du vara en del av ett glatt arbetsgäng med högt i tak och härlig stämning, med många spännande projekt på gång? Skicka oss ditt CV!

Skulle du vilja veta mer om tjänsterna nedan, kontakta Anna Arlbrandt på telefon: 0380-55 69 74 eller mejla till info@byggkompaniet.com

Vill du jobba hos oss?

Vi söker ytterligare en undertaksmontör och träarbetare

Vi växer och utökar med ytterligare en undertaksmontör och träarbetare till både service- och entreprenadsidan.

Är du intresserad av ett omväxlande arbete hos oss på Byggkompaniet?

Hör av dig med din ansökan till Anna Arlbrandt på anna@byggkompaniet.com eller 0380-556974. Urval och intervjuer sker löpande. 

 

Undertaksmontör

På vår undertaksavdelning, som utgår från Nässjö, är vi idag 2 undertaksmontörer och behöver utöka med ytterligare en händig, ansvarsfull person för att möta efterfrågan för våra tjänster. Du har med fördel arbetat inom byggbranschen, men är framförallt genuint intresserad av att lära och utvecklas med eget ansvar och stor omväxling i arbetet.

Träarbetare till service/försäkringssidan i Nässjö

I Nässjö behöver vi även förstärka vår servicesida men en snickare som arbetar främst med vårt avtal med försäkringsbolag. Du tycker om att själv planera och lägga upp arbetet, uppskattar kundkontakt och att samordna med övriga underentreprenörer i ett omväxlande arbete. 

Träarbetare till entreprenadsidan i Jönköping

Vi har flera större projekt under lång tid framöver och vill även utöka vår entreprenadsida i Jönköping. För dig som har yrkesbevis och ett intresse för yrket så är vi ett gott alternativ för en bra arbetsvardag!

För samtliga tjänster krävs b-körkort. 

Byggkompaniet grundades i Nässjö 1990, och har sedan dess utvecklats genom olika konstellationer. Vi ägs av Bygginvest i Nässjö, och har kontor i både Jönköping och Nässjö. Byggkompaniet arbetar mot hela den lokala marknaden kring Jönköping och Höglandet med omnejd, med cirka 90 anställda.
 

För oss är våra kompetenta medarbetare vår absolut viktigaste tillgång. Tillsammans bär vi företaget, och har gemensamt format det till vad det blivit idag. Unisont för oss är vår arbetsglädje och stora drivkraft. Vi vill se en vidareutveckling av både verksamheten, och branschen i stort.

Om ingen annan kan lösa det, så gör vi det själva — det faller sig naturligt för oss. Vi har till exempel, under projekt som kräver flexibilitet och exakt styrning, byggt upp en väggbänk som tillverkar prefabricerade element till förskolor och lägenheter. Tack vare initiativ som detta kan vi arbeta snabbt och samtidigt behålla kontrollen över hela produktionskedjan, trots användning av prefabrikat.

Vi värnar verkligen om nyfikenhet. Och vi ser att inställning är långt viktigare än kunskap, eftersom det sistnämnda är något man kan lära; både in och ut. Naturligtvis är lärlingar och praktikanter välkomna att, bredvid en av våra handledare, ta del av de moment de behöver i sin utbildning. Dessutom finns möjligheten att fortsätta utvecklas hos och med oss.

På Byggkompaniet tar vi både ett socialt och ekonomiskt ansvar, för att bidra till ett dagens och framtidens samhälle med goda utsikter. Och så vill vi fortsätta.

 

Print
4093

x

Kom i kontakt med oss

Nässjö: Queckfeldtsgatan 67, 571 38 Nässjö
Tel: 0380-55 69 70
Jönköping: Källebacksvägen 26, 555 93 Jönköping
Tel: 036-34 44 30

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Maila oss: info@byggkompaniet.com