• back-bg1
  • slider1

Är du vår nästa medarbetare?

Vi växer hela tiden och har inga planer på att sluta. Vi söker regelbundet nya medarbetare och lärlingar. Här på Kompaniet är vi glada, omtänksamma och kunniga. Vi bygger vår verksamhet på lagkänsla, driv, nyfikenhet, eget ansvar och en stor dos skaparglädje. Det har tagit oss genom vidderna av Jönköping och hela det småländska höglandet. Vi har nu återkommande kunder inom alla våra segment; entreprenad, byggservice och försäkringsskador.

 
Vill du vara en del av ett glatt arbetsgäng med högt i tak och härlig stämning, med många spännande projekt på gång? Skicka oss ditt CV!

Skulle du vilja veta mer om tjänsterna nedan, kontakta

Anna Arlbrandt på telefon: 0380-55 69 74 eller mejla till  jobb@byggkompaniet.com

Vi söker Kalkylator
Maria Persson
/ Categories: Jobbannonser

Vi söker Kalkylator

Via RekryteringsHuset i Sverige AB söker vi

Är du en noggrann och strukturerad person med goda kunskaper kring byggprocesser? Har du erfarenhet av kalkylering i byggbranschen och vill fortsätta utvecklas i ett framåt och inkluderande företag? Då kan du vara den person vi söker till tjänsten som Entreprenadingenjör / Kalkylator till Byggkompaniet AB.

Om Byggkompaniet AB
Byggkompaniet är ett lokalt byggföretag med kontor i Nässjö och Jönköping. Vi jobbar på en lokal marknad och bygger allt från förskolor, skolor, lägenheter och industribyggnader till altaner, kök och villor. Vi omsätter drygt 300 miljoner kronor per år med ca 90 anställda och är medlemmar i Byggföretagen och är ISO 9001 och 14001 certifierade.

För oss är våra kompetenta medarbetare vår absolut viktigaste tillgång. Vi gör så mycket som möjligt i projekten med egen personal. Tillsammans bär vi företaget, och har gemensamt format det till vad det är idag. Unisont för oss är vår arbetsglädje och stora drivkraft. Vi vill se en vidareutveckling av både verksamheten och branschen i stort.

Byggkompaniet är i en spännande tillväxt och utvecklingsfas och som led i detta och för fortsatt utveckling av verksamheten söker vi nu en Entreprenadingenjör / Kalkylator.

Arbetsuppgifter
Som Entreprenadingenjör / Kalkylator på Byggkompaniet har du en viktig roll i arbetet med att bibehålla samt utveckla våra entreprenader och projekt med hög kvalitet och god lönsamhet. Dina arbetsuppgifter innefattar ansvar för att upprätthålla anbudskalkyler och underlag i projekt mellan 25-125 Msek där du arbetar med tekniska lösningar, mängdberäkning, pris- och tidssättning, offertförfrågningar och upphandlingar. Tjänsten är en bred och intressant roll som innefattar arbete i hela processen från anbudsgivning till färdigt projekt i nära samarbete med produktion och ledning kring produktionskalkyl, tidsplaner, prognoser och efterkalkyl.
  
Exempel på uppgifter i rollen:

  • Upprätta anbudsunderlag och kalkyler   
  • Projektavstämning 
  • Riskbedömning i såväl anbuds- som produktionsskede av projekten. 
  • Kvalitetssäkring och hålla dig uppdaterad om priser och avtal.
  • Planeringsarbete för produktionsstart i nära samarbete med projektledning, arbetschef etc.

Rollen innefattar även många externa och interna kontakter med kunder, samarbetspartners, kollegor, entreprenörer m fl. Du rapporterar till VD och arbetar nära Arbetschefer i Jönköping och Nässjö och utgår från företagets trevliga och moderna fastighet som ligger på Källebacksvägen 26 i Jönköping.

Vi söker
Vi söker dig som vill vara med på vår spännande resa, vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inriktning byggteknik alternativt motsvarande YH-utbildning eller erfarenhet vi bedömer som likvärdig. Du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter exempelvis som kalkylator, anbudsingenjör eller motsvarande med goda kunskaper om produktion och erfarenhet av olika arbetsmetoder och byggprocesser.

Vi önskar att du har ett strukturerat arbetssätt, är flexibel, kommunikativ, engagerad, självgående och positiv till att arbeta i en förändringsorienterad miljö. Du har ett affärssinne och är driven i ditt arbete  och vi tror också att du har ett kundorienterat synsätt.
Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift och behärskar engelska, B-körkort är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder en bred och varierande tjänst där du blir en viktig del av ett engagerat och drivande team där du får möjlighet att utvecklas och ta ett stort eget ansvar. Byggkompaniet är en stabil arbetsgivare som kännetecknas av en platt organisation, en teamorienterad arbetsmiljö och ett brinnande engagemang för att utveckla verksamheten och branschen. 

Frågor?
Vid frågor eller mer information, vänligen kontakta rekryteringskonsult Niklas Lindomborg som nås på 0727-125573. 

 

Till Rekryteringshuset
Entreprenadingenjör / Kalkylator till Byggkompaniet AB (varbi.com)

 

Print
436

Kom i kontakt med oss

Nässjö: Bockängsgatan 7, 571 38 Nässjö
Tel: 0380-55 69 70
Jönköping: Källebacksvägen 26, 554 75 Jönköping
Tel: 036-34 44 30
 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Maila oss: info@byggkompaniet.com