• back-bg1
  • slider1

Är du vår nästa medarbetare?

Vi växer hela tiden och har inga planer på att sluta. Vi söker regelbundet nya medarbetare och lärlingar. Här på Kompaniet är vi glada, omtänksamma och kunniga. Vi bygger vår verksamhet på lagkänsla, driv, nyfikenhet, eget ansvar och en stor dos skaparglädje. Det har tagit oss genom vidderna av Jönköping och hela det småländska höglandet. Vi har nu återkommande kunder inom alla våra segment; entreprenad, byggservice och försäkringsskador.

 
Vill du vara en del av ett glatt arbetsgäng med högt i tak och härlig stämning, med många spännande projekt på gång? Skicka oss ditt CV!

Skulle du vilja veta mer om tjänsterna nedan, kontakta Anna Arlbrandt på telefon: 0380-55 69 74 eller mejla till info@byggkompaniet.com

Vi söker platschef till vår entreprenadsida
Anna Arlbrandt
/ Categories: Jobbannonser

Vi söker platschef till vår entreprenadsida

Via RekryteringsHuset i Sverige AB söker vi

 

Platschef till Byggkompaniet

Är du en engagerad och strukturerad person med goda ledaregenskaper? Har du erfarenhet av byggbranschen och vill fortsätta utvecklas i ett framåt och inkluderande företag? Då kan du vara den person vi söker till tjänsten som Platschef till Byggkompaniet AB.

Om Byggkompaniet AB
Byggkompaniet är ett lokalt byggföretag med kontor i Nässjö och Jönköping. Vi jobbar på en lokal marknad och bygger allt från förskolor, skolor, lägenheter och industribyggnader till altaner, kök och villor. Vi omsätter drygt 300 miljoner kronor per år med ca 90 anställda och är medlemmar i Byggföretagen.

För oss är våra kompetenta medarbetare vår absolut viktigaste tillgång. Vi gör så mycket som möjligt i projekten med egen personal. Tillsammans bär vi företaget, och har gemensamt format det till vad det är idag. Unisont för oss är vår arbetsglädje och stora drivkraft. Vi vill se en vidareutveckling av både verksamheten och branschen i stort.

Byggkompaniet är i en spännande tillväxt och utvecklingsfas och som del i detta och för fortsatt utveckling av verksamheten söker vi nu en Platschef.

Arbetsuppgifter
Som platschef på Byggkompaniet ansvar du för att planera och leda projekt i varierande storlek och omfattning mellan 15-100 miljoner sek. Du är bolagets representant på arbetsplatsen där du erbjuds en intressant och omväxlande vardag. 

Exempel på arbetsuppgifter:  

  • Upprätta tidplaner och fördela resurser. 
  • Samordning av byggnation och installation  
  • Löpande inköp.  
  • Delta i projekteringsmöten, byggmöten samt UE-möten
  • Kvalitet och arbetsmiljö (ISO-9001 och 14001) 

Till din hjälp har du olika projektstöd såsom arbetsledare, entreprenad-ingenjör, projektledare samt löpande erfarenhetsutbyte med andra platschefer och kollegor. 

Rollen innefattar även många externa och interna kontakter med kunder, samarbetspartners, kollegor, entreprenörer m fl. Du driver projektet tillsammans med projektledare och har personalansvar. Du rapporterar till Arbetschef i Nässjö och utgår från företagets trevliga och nybyggda fastighet som ligger på Bockängsgatan 7 i Nässjö.

Vi söker
Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa och som har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i branschen. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inriktning byggteknik alternativt motsvarande utbildning och erfarenhet. 
Vi önskar att du har ett strukturerat arbetssätt, är flexibel, engagerad, självgående och positiv till att arbeta i en förändringsorienterad miljö. Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift och behärskar engelska, B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder en varierande tjänst där du blir en del av ett engagerat och drivande team där du får möjlighet att utvecklas och ta ett stort eget ansvar. Byggkompaniet är en stabil arbetsgivare som kännetecknas av en platt organisation, en teamorienterad arbetsmiljö och ett brinnande engagemang för att utveckla verksamheten och branschen. 

Frågor?
Vid frågor eller mer information, vänligen kontakta rekryteringskonsult Niklas Lindomborg som nås på 0727-125573. 

Print
98

Kom i kontakt med oss

Nässjö: Bockängsgatan 7, 571 38 Nässjö
Tel: 0380-55 69 70
Jönköping: Källebacksvägen 26, 554 75 Jönköping
Tel: 036-34 44 30
 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Maila oss: info@byggkompaniet.com