• back-bg1
  • slider1

Är du vår nästa medarbetare?

Vi växer hela tiden och har inga planer på att sluta. Vi söker regelbundet nya medarbetare och lärlingar. Här på Kompaniet är vi glada, omtänksamma och kunniga. Vi bygger vår verksamhet på lagkänsla, driv, nyfikenhet, eget ansvar och en stor dos skaparglädje. Det har tagit oss genom vidderna av Jönköping och hela det småländska höglandet. Vi har nu återkommande kunder inom alla våra segment; entreprenad, byggservice och försäkringsskador.

 
Vill du vara en del av ett glatt arbetsgäng med högt i tak och härlig stämning, med många spännande projekt på gång? Skicka oss ditt CV!

Skulle du vilja veta mer om tjänsterna nedan, kontakta

Anna Arlbrandt på telefon: 0380-55 69 74 eller mejla till  jobb@byggkompaniet.com

Vi söker plattsättare/murare
Anna Arlbrandt
/ Categories: Jobbannonser

Vi söker plattsättare/murare

Vi söker plattsättare/murare med placeringsort Nässjö och Jönköping

 

Vi utökar vår plattsättningsverksamhet och söker två personer med yrkesbevis inom plattsättning och mureri med flera års arbetslivserfarenhet.

Vi har många projekt i gång i varierande storlek och söker dig som vill vara med på vår resa. Främst gör vår plattsättningsverksamhet arbeten på våra egna projekt.

Som person uppskattar du variation, är resultatinriktad och har god samarbetsförmåga. Du är engagerad, noggrann och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Du som söker innehar B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift.

Lön enligt överenskommelse.

 

Vill du vara en del av ett glatt arbetsgäng med högt i tak, härlig stämning och många projekt på gång – hör av dig med din ansökan!

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Linus Sörmander på 0380-31 17 23.

För att söka tjänsten, skicka ett mejl till jobb@byggkompaniet.com .

Urval och intervjuer sker löpande.

Print
1204

Kom i kontakt med oss

Nässjö: Bockängsgatan 7, 571 38 Nässjö
Tel: 0380-55 69 70
Jönköping: Källebacksvägen 26, 554 75 Jönköping
Tel: 036-34 44 30
 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Maila oss: info@byggkompaniet.com