• back-bg1
  • slider1

Är du vår nästa medarbetare?

Vi växer hela tiden och har inga planer på att sluta. Vi söker regelbundet nya medarbetare och lärlingar. Här på Kompaniet är vi glada, omtänksamma och kunniga. Vi bygger vår verksamhet på lagkänsla, driv, nyfikenhet, eget ansvar och en stor dos skaparglädje. Det har tagit oss genom vidderna av Jönköping och hela det småländska höglandet. Vi har nu återkommande kunder inom alla våra segment; entreprenad, byggservice och försäkringsskador.

 
Vill du vara en del av ett glatt arbetsgäng med högt i tak och härlig stämning, med många spännande projekt på gång? Skicka oss ditt CV!

Skulle du vilja veta mer om tjänsterna nedan, kontakta

Anna Arlbrandt på telefon: 0380-55 69 74 eller mejla till  jobb@byggkompaniet.com

SuperUser Account
/ Categories: Jobbannonser

Vi söker Snickare

Byggkompaniet är ett lokalt byggföretag med kontor i Nässjö och Jönköping. Vi jobbar på en lokal marknad och bygger allt ifrån altaner, kök och villor till förskolor, skolor, lägenheter och industribyggnader. Vi omsätter drygt 300 miljoner kronor per år med ca 85 anställda och är medlemmar i Byggföretagen.

För oss är våra kompetenta medarbetare vår absolut viktigaste tillgång. Vi gör så mycket som möjligt i projekten med egen personal. Tillsammans bär vi företaget, och har gemensamt format det till vad det är idag. Unisont för oss är vår arbetsglädje och stora drivkraft. Vi vill se en vidareutveckling av både verksamheten och branschen i stort.

 

Till vår verksamhet i Jönköping och Nässjö söker vi:

 

  • Snickare

Är du snickare och uppskattar variation, är resultatinriktad och har god samarbetsförmåga?

Vi utökar både vår entreprenadsida och vår servicesida och söker dig med yrkesbevis inom träarbete och gärna några års arbetslivserfarenhet.
Du som söker innehar B-körkort.

Vill du vara del av ett glatt arbetsgäng med högt i tak, härlig stämning och många projekt på gång – hör av dig med din ansökan!

Vill du veta mer om tjänsterna, kontakta Patrik Stenebrand 036- 34 44 31 eller patrik.stenebrand@byggkompaniet.com

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan senast den 10 juni till  jobb@byggkompaniet.com

 

Läs mer på vår hemsida www.byggkompaniet.se

 

 

 

Print
11865

Kom i kontakt med oss

Nässjö: Bockängsgatan 7, 571 38 Nässjö
Tel: 0380-55 69 70
Jönköping: Källebacksvägen 26, 554 75 Jönköping
Tel: 036-34 44 30
 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Maila oss: info@byggkompaniet.com