Garantiärenden

Om oss

Vi är det småländska företaget med det lilla företagets smidighet och det stora företagets kunnande.
Om-oss-1-bild

Det här är vi


Vi hjälper våra kunder med allt från idéer till färdigt hus i stort och smått. Vårt signum är vår kvalitet och nära samarbete med beställaren från start till mål.

Byggkompaniet grundades i Nässjö 1990, och har sedan dess utvecklats genom olika konstellationer. Vi ägs av Bygginvest i Nässjö, och har kontor i både Jönköping och Nässjö. Byggkompaniet arbetar mot hela den lokala marknaden kring Jönköping och Höglandet med omnejd, med cirka 90 anställda.

För oss är våra kompetenta medarbetare vår absolut viktigaste tillgång. Tillsammans bär vi företaget, och har gemensamt format det till vad det blivit idag. Unisont för oss är vår arbetsglädje och stora drivkraft. Vi vill se en vidareutveckling av både verksamheten, och branschen i stort.

Vi ser att inställning är långt viktigare än kunskap. Vid nyrekrytering är erfarenhet naturligtvis en viktig faktor, men än viktigare är att personen passar in bland oss och våra värderingar.
Naturligtvis är lärlingar och praktikanter välkomna att, bredvid en av våra handledare, ta del av de moment de behöver i sin utbildning. Dessutom finns möjligheten att fortsätta utvecklas hos och med oss om vi ser att vi passar för varandra.

Vi har aktivt valt att hela tiden utveckla vår verksamhet för att kunna möta kraven som ställs. Vi kan erbjuda tjänster hela vägen från idé och bygglov till projektets sista spik och överlämning av nycklar. Och med ISO-certifiering har vi tagit ytterligare ett kliv i vårt miljö- och kvalitetsarbete.

Att arbeta med oss ska vara tryggt. 

Kontakta oss

Vår verksamhet

Byggkompaniets verksamhet vilar på flera ben.
Vilket typ av projekt har du på gång?

 

Entreprenad

Entreprenadavdelningen är den som ansvarar för de stora projekten i vår verksamhet. Här ryms ombyggnationer och nybyggnationer av såväl skolor som industrier.

Entreprenad

Byggservice

Vi utför allt från att byta en ytterdörr eller bygga ny altan till mindre nybyggnadsprojekt. Vi samarbetar även med försäkringsbolag och vårt servicegäng åtgärdar de flesta typer av arbeten som kan komma med en skada.

Byggservice